V Pivovaru Chýně u Prahy se nachází skvělá restaurace s dětským koutkem Praha

Pro turisty, početné rodiny s dětmi a příznivce cykloturistiky Pivovarský dvůr Chýně dělá výtečná polední menu a speciality české kuchyně. Objekt pivovarského dvora dříve sloužil k chovu dobytka a byl součástí hospodářských budov kláštera. Nyní se v Pivovarském dvoře Chýně nalézá zmodernizovaná restaurace s dětským koutkem Praha, pivnice s tradičním pivem, relaxační místo a rychlé občerstvení.

Pivovarský dvůr Chýně stojí na cyklistické stezce, hladoví výletníci si na zahrádce objednávají skvělé domací bramboráky, skvěle připravené daňčí klobásky a steaky, domácí limonády pro děti a polotmavé dvanáctky pro rodiče. Zájezdní restaurace s dětským koutkem Praha je nachystána především pro rodiny s malými dětmi, jež se v dětském koutku zabaví při legračních činnostech, návštěvou je poctí babička z pohádky, koná se malování na obličej, je postaven skákací hrad, pořádají se soutěžní odpoledne anebo bublinková diskotéka. V pivovaru se dělají také narozeninové oslavy pro děti a různé slavnosti doplněné o lahodné občerstvení. Případní cestující si v přívětivé restauraci můžou zpříjemnit vyčkávání letadla vzhledem poloze restaurace nedaleko ruzyňského letiště.

Výborné polední menu a speciality české kuchyně jsou prokládány lahůdkami, jako například masa na grilu, rovněž také koleno pečené na pivu, skvělý pivovarský guláš, speciální pečená žebírka, nenapodobitelný tatarák z pravé svíčkové, rozmanité steaky ze speciálních druhů masa, nachystávají se staročeské hody, nabídka zahrnuje králičí špíz, kachní speciality nebo husí speciality, vynikající hovězí svíčková, svíčková z telecího masa, popřípadě svíčková na smetaně. Nabízené polední menu obsahuje polévku a hlavní pokrm za krásných pětaosmdesát korun. Vařená piva jsou kvasnicová, spodně kvašená a svrchně nefiltrovaná. Pivo je vařeno tradičně po česku s využitím klasických technologií, a to za použití sladu, stejně jako vody i chmele. Díky tomu je světlý ležák klasické světlé, kvasnicové pivo vařené z tuzemských materií, chmelené znamenitým chmelem ze Žatce.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *